Hvem er vi?

Vår nettstedsadresse er: https://www.minior.no , denne er driftet av Minior AS.

Minior AS er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Minior AS
Kreklingveien 11
1715 Yven

E-post: post@minior.no

Org.nr: 915 942 261

I forbindelse med den nye datasikkerhetsreguleringen, GDPR, 2016/679/EU, vil vi øke tryggheten rundt all behandling av personopplysninger.

Når du gjør et kjøp på vår nettside eller når du melder deg inn i vår kundeklubb gir du oss tilgang til opplysninger om deg. Hvilke opplysninger dette gjelder, og hva vi bruker dem til kan du lese her. Ved å godta personvernerklæringen på nettsiden når du gjør et kjøp eller når du gir oss dine personopplysninger i andre sammenhenger, samtykker du til behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet nedenfor.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

VED KJØP

Når du gjør et kjøp i vår nettbutikk må du oppgi ditt fornavn, etternavn, adresse, e-post og telefonnummer. Dette er nødvendige opplysninger for å kunne sende deg varen(e) du har bestilt, og for å kommunisere med deg angående dine bestillinger. Dine opplysninger blir lagret i våre databaser og vil ikke deles med en tredjepart, unntatt i situasjoner der dette er påkrevd som en lovbestemt plikt.

Som kunde kan du også opprette en kundekonto hos oss, for å spare tid på å fylle inn dine opplysninger neste gang du handler hos oss. På kundekontoen din logger du inn med brukernavn og passord og får tilgang til din bestillingshistorikk, samt at du kan se og endre informasjonen om deg.

Betalingen av vare(r) du kjøper i vår nettbutikk skjer via enten PayPal eller Stripe (kortbetaling). Det vil si at Minior AS verken håndterer eller oppbevarer dine kredittopplysninger.

 

VED MEDLEMSKAP I KUNDEKLUBBEN
Når du melder deg inn i vår kundeklubb må du oppgi ditt fornavn og e-postadresse. Denne informasjonen vil bli brukt til direktemarkedsføring, nyhetsbrev og statistikk. Når du mottar e-poster fra kundeklubben får vi

  • Mottaks- og lesebekreftelser på e-post som blir sendt til deg
  • Hvilken plattform du bruker (mobil, nettbrett, pc/mac)
  • Om du klikker på linker i e-posten, og hvilken link du klikker på
  • Dato og tidspunkt du besøker nettsiden
  • Hvilke produkter du ser på

For å motta nyheter, tilbud og nyhetsbrev fra oss trenger vi ditt samtykke.  Har vi ikke fått det vil du ikke motta noen e-post fra vår kundeklubb. Du kan når som helst melde deg ut av vår kundeklubb. Dette kan du gjøre ved å klikke på linken nederst i e-posten du mottar fra kundeklubben, eller du kan sende en e-post til post@minior.no.

VED BRUK AV KONTAKTSKJEMA
Når du bruker kontaktskjemaet på nettsiden vår for å kontakte oss, så mottar vi informasjonen du oppgir, som navn, e-post og din henvendelse. Denne informasjonen brukes kun til kundeservice for å kunne besvare din henvendelse og for å være til hjelp. Denne informasjonen vil ikke bli brukt til markedsføring eller bli delt med en tredjepart.

Informasjonskapsler

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg”, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

 

Hvem vi deler dine opplysninger med

Opplysningene om deg blir beholdt i våre databaser. Tredjeparter som dine opplysninger blir delt med er PayPal eller Stripe, som trenger dine opplysninger for at du skal kunne betale for varen(e) du har bestilt.

I tillegg vil dine opplysninger bli delt med Posten/Bring for å få sendt varen til deg. Dette gjelder da kun nødvendig informasjon, som navn, adresse og i noen tilfeller e-post og telefonnummer.

Vår regnskapsfører vil også kunne se de opplysningene du oppgir når du gjør et kjøp i vår nettbutikk.

Når du melder deg inn i kundeklubben vil ditt fornavn og din e-postadresse bli delt med vår automatiske e-postleverandør, MailChimp.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen, men vi kan ikke se ditt valgte passord.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.