En informasjonskapsel er en liten tekstfil som sendes fra vår webserver og lagres av din nettleser.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for at det skal bli lettere å bruke nettsiden og gi deg en bedre brukeropplevelse. Informasjonskapslene er nødvendige for at varene du legger i handlekurven skal lagres der mens du titter videre på andre varer for eksempel.

I forbindelse med annonsering blir det også benyttet informasjonskapsler og måleverktøy. Informasjonskapselen hjelper annonsesystemet å holde orden på hvilken type innhold og hvilke annonser som har vært vist på minior.no. Informasjonen som lagres kan være opplysninger om hvordan lesere har surfet på og anvendt våre nettsider, om hvilken nettleser de har brukt, og hvilke annonser de har sett.

Hvis du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler (cookies) kan du stille inn din nettleser slik at du automatisk unngår å lagre cookies eller informeres hver gang en nettside ønsker å lagre en informasjonskapsel. Tidligere lagrede informasjonskapsler kan også slettes i nettleseren. Dette kan du finne mer informasjon om i nettleserens hjelpesider eller innstillinger. Du kan også slette informasjonskapsler manuelt fra din harddisk når som helst. Velger du å ikke akseptere informasjonskapsler kan visse funksjoner fortsatt benyttes, men funksjonaliteten kan begrenses på visse nettsider.